Mag ik u even voorstellen? Mijn Personal Playground, creatieve vrijplaats, magazine, weblog, whatever. Er is niet één naam die toepasselijk is. Nou vooruit, Personal Playground. Ik presenteer u Achwat.nl!

Content maken is wat ik het liefste doe! Afgelopen tijd heb ik even een ‘downtime’ gekend, maar langzaam aan begin ik mezelf te herpakken. En dat uitte zich in Achwat.nl. Meer dan een weblog, want er verschijnen columns, recensies, tips om te doen maar ook fotoseries als ‘Afdeling Aapzaken’. En zo staat er meer op de rol.

Is het raar om er meerdere kanalen op na te houden? Velen gebruiken immers één adres als het gaat om blogs en andere content. Ik zou het om willen draaien: je kunt beter een netwerk aan sites opzetten! Zodat je veel gerichter kunt inzetten op je volgers. Zo is DitisChris.nl vooral bedoeld als zakelijke site, terwijl je Achwat.nl meer als ‘persoonlijke site’ kunt zien. En ja, ook al gaat het nu niet zozeer om de aantallen, het is wel leuk om te weten voor wié je het doet!

De focus van Achwat.nl – ook mijn persoonlijke focus – ligt op creatieve onafhankelijke content met soms een humoristische, inspirerende en uiteraard een enkele keer constructief-kritische inslag. Voor de meer serieuzere zaken is daar SeriousTalk, powered by Achwat.nl.

Op Instagram ben ik ook actiever aan het worden. Zo zal ik daar op regelmatige basis nieuwe content van Achwat.nl publiceren, maar ook zal er Instagram Only content verschijnen.

Keep in touch!